Hasan Ali Yücel İlkokulu

Telefon :
WEB https://vanhasanaliyucelio.meb.k12.tr
Adres : ABDURRAHMAN GAZİ MAH. FAZİLET SK. HASAN ALI YÜCEL ORTAOKULU SİTESİ NO: 44A TUŞBA / VAN
VİZYON : Öğrenci merkezli eğitim gereği; kurumsal anlayışla, kaynakları ve zamanı aktif kullanan, ekip ruhuna sahip bireylerin, özgüveni tam, sorgulayan, eleştiren, problem çözebilen,bilinçli bireyler yetiştirmek.
MİSYON : Bilimsel, teknolojik ve toplumsal yeniliklere açık dinamik kadrosuyla eğitimde özlem duyulan kaliteyi ve başarıyı çevresine yayarak gözde bir okul olmak.
BAŞARILAR : 0

Öğretim Şekli :İkili öğretim
Saatler : Başlama Saati: 12:50 - Bitiş Saati: 17:40
Yabancı Dil :
Servis :
Ulaşım : Okul Erçiş yolu ve İskele yolları arasındadır. Ulaşım bu iki yol aracılığıyla yapılmaktadır. Öğretmenlerin çoğunluğu servis kullanmakta, öğrenciler ise mahallede ikamet ettikleri için yürüyerek gidip gelmektedir. Şehir içi minibüslerden Altıntepe arabaları ile ulaşım sağlanmaktadır.
Yerleşim Yeri :
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : Okulumuz il merkezine 4 km uzaklıktadır.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :